Minu mehe lemmik seljanka:)
3 väga suurt sibulat
4 sl õli
2 dl paksu tomatipüreed
3 tumedat lihaleemekuubikut
2 loorberilehte
musta pipart
2 hapukurki
200 g viinereid
100g taist sinki
praejääke
natuke sidrunimahla
Lõika sibulad pikuti neljaks ja seejärel iga sektor õhukesteks viiludeks. Hauta õli ja vee segus madalal kuumusel 15 - 20 minutit , kuni kogu mass on kuldkollane ja pehme, lisa tomatipüree ja hauta vaevalt keevana mõni minut, lisa keev vesi, loorberileht, pipraterad, leemekuubikud,pikuti poolitatud ja õhukeselt viilutatud hapukurgid, tükeldatud sink, viinerid ja praejäägid. Lase aeglaselt kema tõusta, tõsta pliidilt ja hoia kaane all 10 minutit.
Püüa loorberileht ja pipraterad välja, maitsesta lõplikult , soovi korral lisa veidi sidrunimahla, tõsta igale portsjonile hapukoort või jogurtit.
Klaasnuudli salat
9 years ago
0 comments:
Post a Comment